Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] [05.03.11] Toxiclibrary D3D V3.9 !

Damianullo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZE KOLEJNEGO HACZKA TERAZ OD Toxica (;

Changelog:

Code:

-> Added Version Checker -> Added STW (Verursacht Crashs) -> Added OPK,SVP (OPK funzt jetzt einwandfrei) -> ESP verbessert! -> Added 4 Versionen // Perfekt für euch abgestimmt! <-

Screeen :

http://img822.imageshack.us/img822/6706/67982596.png

DOWNLOAD :

http://uploaded.to/file/lpsnqp

SKAN : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7fe51d0a1c594aba1e363571966c0e9cd2d02858669d81bd55c0e6ee8302b11f-1298738593[/code]

PRosze o ++

POMGŁEM DAJ PLUSIKA (+) JA JESTEM PRO TY TEZ MOŻESZ NIM BYĆ :D:D

SiEma ENiu

Opublikowano

Spox działa

ktoś może pomóc ?

jak na zombie włączę to OPK to jak wejść pod ziemię ??

jak wybije na zombie jumpem to nie mogę bić zombiaków

można skądś wziąć inne bronie ? bo w sklepie premium broni kupić się nie da :/

Opublikowano

ja mam problem od wczoraj nie dziala mi wersja 3.7 wiec sciagnelem ta wersje ale wyskuje mi jakis komunikat i hak nawet sie nie wlacza o co chodzi ?

Opublikowano

ja mam problem od wczoraj nie dziala mi wersja 3.7 wiec sciagnelem ta wersje ale wyskuje mi jakis komunikat i hak nawet sie nie wlacza o co chodzi ?

Musisz kliknąć OK w komunikacie inaczej cheat Ci nie zadziała.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

taaa i teraz pytanie w ktorym folderze jest SVP i OPK ha? bo u mnie nigdzie nie ma... :/

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Opublikowano

o juz znalazlem te opk i svp ale mam pytanie czemu przeciwnicy lataja a nie stoja w miejscu??

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Opublikowano

Witam mam mały problem, odnośnie ściągam wypakowuje i niby wszystko OK ale gdy próbuje włączyć hacka to wyskakuje mi jakiś błąd żeby zmienić nazwę jakiegoś pliku dll. Nie wiem za bardzo o co chodzi, bo z innymi chetami z tej strony tak mi się nie działo. Liczę na szybką odpowiedz i daje + za pomoc.

Opublikowano

@UPP

o ile wiem to chodzi o to ze nie wykrywa Ci pliku .dll musisz injector i plik dll miec w jednym folderze.

Nazwa injectora powinna byc taka sama jak dll tylko bez koncowki .dll tzw : Dlugopis v0.9 - Dlugopis v0.9.dll

sprawdz czy bedzie dzialalo jak tak daj plusa ;d

@Edit hak poprostu jest zajebisty ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...